"Bij ons is er bijna elke week wel wat nieuws te ontdekken. Dat maakt het voor ons, en voor onze klanten steeds weer een verrassing."

We zijn ondertussen 17 jaar geleden begonnen met onze winkel in oud Terneuzen. In eerste instantie met een cadeau- en brocante- winkel. Daarna zijn we naar een ander pand gegaan en ben ik met tweedehands dameskleding gestart. Echt een gat in de markt want 2de hands kleding damesmerkkleding is natuurlijk helemaal hot! We hebben in ons huidige pand veel meer profijt van de grote etalage, dat is echt het visitekaartje van de winkel! We zitten hier helemaal op ons plekje.

Anita Klatt en Antoine Walraven, eigenaren au BoudoirAnita Klatt en Antoine Walraven, eigenaren au Boudoir

De winkel met brocante- en cadeau- artikelen begon eerst als hobby maar inmiddels hebben we een levendige winkel met veel meer mooie spullen en accessoires. Naast cadeau artikelen verkopen we bijvoorbeeld handtassen van leer, sjaals en sieraden. Bij ons wisselen de artikelen elke week en blijft het verrassend. Alles is uniek en daardoor is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Wij verkopen ook mooie, kwalitatieve tweedehands kleding van mooie merken. Het liefst natuurlijk leuk en hip, van Esprit tot aan Gucci. We zijn heel kritisch op wat we verkopen. Kleding moet perfect in orde zijn. Wij onderscheiden ons daar echt in. We zijn de boetiek onder de kringloop. We horen vaak: ‘Jullie verkochten toch tweedehands kleding?’ Ja, maar dit ìs ook tweedehands! Daar worden we echt blij van, dan hebben we het goed aangepakt.

Ook uniek aan onze winkel is dat klanten hun mooie tweedehands kleding via onze zaak kunnen verkopen op commissiebasis. Jij bent van de kleding af die je niet meer draagt en wij kunnen steeds weer nieuwe en unieke items presenteren aan onze klanten. Zijn we beiden blij.

We hebben een mooi plekje in de winkelstraat. We zijn heel positief over onze binnenstad want we hebben veel mooie winkels en de stad heeft veel te bieden, ook aan toeristen.

We zijn trots op onze stad, kom je langs?

Delen: