"Wij hebben de allerleukste klanten. Mensen komen hier blij naar binnen, en gaan ook blij weer weg."

Met de start van de coronacrisis zaten wij met onze handen in het haar; wat moeten we nu? We besloten ons volledig te richten op Warenhuis Groningen als online verkoopkanaal. Daarvoor zijn we zelfs gestopt met onze eigen webshop! Warenhuis Groningen is een goed initiatief. Goed voor het milieu en goed voor de lokale ondernemers. Super! Nog te weinig mensen weten dit helaas. Daarom pleit ik voor een duidelijke boodschap: ’Warenhuis Groningen, 200 lokale ondernemers, vandaag besteld? Vanavond in huis!

Kim Hoetjes-Mulders, mede-eigenaar van Wirwar Spellen en PuzzelsKim Hoetjes-Mulders, mede-eigenaar van Wirwar Spellen en Puzzels

Mensen die al weten wat ze willen hebben, kunnen op Warenhuis Groningen gemakkelijk hun bestelling doen. Dat biedt een uitkomst in deze tijd.” “We hebben ruim 8.000 artikelen in ons assortiment, dus we zijn eerst maar eens begonnen met onze top 100 best verkochte spellen op Warenhuis Groningen te zetten. In de winkel geven we vooral veel advies. Maar online zoek je misschien heel andere dingen. Daar moeten we op anticiperen. We hebben al behoorlijk wat bestellingen via Warenhuis Groningen binnengekregen, waarvan veel Ticket to Ride Europe. Ook Qwixx hebben we veel verkocht.

Delen: