"Terneuzen heeft veel mooie kwaliteitswinkels, ik ben trots dat we daar één van zijn."

Mijn ouders zijn in 1952 begonnen met een marktkraam, in 1996 hebben ik en mijn man het bedrijf overgenomen en we zijn in 2014 gestart met een stenen winkel in Terneuzen. Wij hebben de collectie uitgebreid met lingerie en badmode, en veel klanten van de markt wisten al gauw de winkel in Terneuzen te vinden.

Sinds we eind 2017 Prima Donna en Marie Jo zijn gaan verkopen werd het tijd voor een nieuwe stap. In 2019 zijn we daarom verhuisd naar een groter pand, waar we de producten nog beter kunnen presenteren en zijn wij gestopt met het runnen van onze marktkraam.

Anne-Marie Jansen, eigenaar Malanda TextielhandelAnne-Marie Jansen, eigenaar Malanda Textielhandel

Ik heb niet direct een favoriet product, maar ik vind de afwisseling leuk. In het voorjaar/zomer verkoop je andere producten dan in de herfst/winter. En de kunst is dan om alles zo te presenteren dat de klanten altijd meer zien dan hetgeen waar ze voor komen.

In de winkel kan je je laten inspireren en kan je zien, voelen en uitproberen en zijn verrassende combinaties mogelijk waar je misschien niet eerder aan had gedacht. Wanneer iemand bijvoorbeeld komt voor een mooi badpak en dan de deur uitloopt met een bijpassend strandjurkje, dan is mijn dag geslaagd!

Groen, de Schelde, theater, horeca en terrassen. We hebben hier mooie en leuke winkels, echt de moeite waard!

Delen: