"Bij ons gaat het altijd over genieten. Genieten van lekker eten, lekker drinken en we hebben leuke gesprekken over vakantie en cultuur. Mensen lopen altijd blij de deur uit."

Gastrovino Toine Fassaert is een speciaalzaak in wijn en verse noten, sinds 1950 gevestigd aan de Noordstraat in Terneuzen, overgedragen van vader op zoon. In 1988 hebben ik en mijn vrouw deze wijn- en delicatessenwinkel overgenomen en sindsdien staan wij met veel plezier samen aan het roer van onze mooie zaak.

Toine & José Fassaert, eigenaren Gastrovino Toine FassaertToine & José Fassaert, eigenaren Gastrovino Toine Fassaert

Wij gaan voor originaliteit en exclusiviteit van onze wijnen en daarnaast is de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit heel belangrijk. We verkopen naast wijn ook noten, die we zelf branden. De geur van vers gebrande noten is één van de lekkerste geuren die ik ken!

Wij organiseren regelmatig proeverijen, want er valt zoveel over wijn te vertellen. We hebben bijvoorbeeld enkele eigen import wijnen waar we erg trots op zijn. Deze wijnen zijn van mooie wijnhuizen zoals Dalcero en Simone Capecce.

En ken je onze ‘leeflanger-noten- mix’ al? Het is bewezen is dat mensen die noten eten langer leven. Een grapje van ons natuurlijk, maar ontzettend populair!

Terneuzen heeft nog veel mooie speciaal- en kwaliteitszaken en dat zorgt voor grote diversiteit van winkels. Daarnaast is Terneuzen natuurlijk een heel dynamische stad, met zijn unieke ligging aan de schelde, nieuwe sluizen, een promenade en prachtige boulevard. Wij zijn blij dat we er mogen wonen en werken.

Delen: