"Je kan elke keer weer wat nieuws ontdekken in onze winkel."

Vijf jaar geleden zijn wij – als complete ondernemer-groentjes – De Kaaskop begonnen in de Zwanestraat. Zoals de naam al doet vermoeden, verkopen wij allerlei fantastische soorten kaas, maar ook kan je bij ons terecht voor noten, tapas, wijn, bier, zuivel en andere delicatessen. Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met unieke regionale producten, zo verkopen we zelfs een wijn uit Groningen! Ook onze fonduetas en eigen-gedraaide pindakaas zijn razendpopulair.

Gea Koeling & Cor Dijkstra, winkeleigenaren De KaaskopGea Koeling & Cor Dijkstra, winkeleigenaren De Kaaskop

Wat ons favoriete product in de winkel is? Dat verschilt echt per seizoen. Op dit moment ligt er bijvoorbeeld een Saveur de Maquis in de winkel, dit is een superlekker schapenkaasje afkomstig uit Corsica. Deze kaas in combinatie met een goede witte wijn uit ons assortiment is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een heerlijke avond. Jammer genoeg hebben wij deze kaas alleen maar in de winterperiode.

Toen we begonnen wilden we heel graag in een van de oudere straatjes van Groningen vestigen. Ook vonden we het belangrijk dat er in de straat genoeg variatie aan winkels te vinden is. De 400 jaar oude Zwanestraat, met al haar authentieke winkeltjes, bleek de perfecte plek voor ons!

Delen: